Eвропейският бутилиращ гигант за безалкохолни напитки Coca-Cola European Partners задвижва най-голямата

...
Eвропейският бутилиращ гигант за безалкохолни напитки Coca-Cola European Partners задвижва най-голямата
Коментари Харесай

Coca-Cola European Partners задвижва в Севиля най-голямата си фабрика в Европа 

Eвропейският бутилиращ колос за безалкохолни питиета Coca-Cola European Partners задвижва най-голямата си фабрика в Европа, разположена в Севиля с проект за разширение, който ще усили индустриалния потенциал с 20%, възлизащ към момента на 740 милиона литра година. 

С инвестиция от 48 милиона евро, заводът в андалуската столица, построен през 1997 година, вече разполага с 190 000 квадратни метра и има работна ръка от 450 чиновници, 240 от които заети в бутилирането. По този метод той към този момент е измежду първите три по размер произвеждане, дружно с тези на Уейкфийлд и Едмънтън, и двете в Обединеното кралство, пише . 

Растежът на Севиля се случва редом със затварянето на фабриката в Малага, което е част от проекта за модернизация, стартиран преди пандемията.

Заводът, който към този момент създава 25% от цялото ползване на артикули на Coca-Cola в Испания, разполага с единадесет индустриални линии.

Coca-Cola постоянно е желала да създаде резистентен и резистентен бизнес модел, обвързван с другите локални територии и със специфичен фокус върху потребителите и клиентите. За компанията е значимо да работи с снабдители, които прибавят стойност към територията. В този смисъл фабриката в Севиля има 80% локални снабдители.

Понастоящем Coca-Cola European Partners има 4300 чиновници в Испания и с изключение на завода в Севиля, има заводи в Ла Коруня, Билбао, Барселона, Валенсия и Тенерифе. 

Източник:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР